Rijbewijskeuring; uw 75+ keuring snel en eenvoudig geregeld, wanneer het u uitkomt.
Meer dan 10+ jaar ervaring
Gecertificeerd Partner
Goede bereikbaarheid
Rijbewijskeuring

Veilig de weg op, met een rijbewijskeuring van OmniHealth

Bij OmniHealth in Amsterdam krijgt u zonder wachttijd een grondige 75+ of medische rijbewijskeuring, met directe rapportage aan het CBR. Plan nu voor snelle, veilige afhandeling.

Ja, ik wil snel een rijbewijskeuring inplannen!

Meer dan 10+ jaar ervaring

Snel terecht voor keuringen

Goede bereikbaarheid

Plan eenvoudig en snel uw afspraak in!

Plan direct uw rijbewijskeuring

Liever bellen?

Korte keuringswachttijden bij OmniHealth

U krijgt direct na de keuring uw certificaat mee

De keuring is erkend door het CBR

Zeer goed bereikbaar met
auto / openbaar vervoer

Zorgeloos en Snel

Veilig achter het stuur met OmniHealth Keuringen

Bij OmniHealth bent u op de juiste plek voor uw rijbewijskeuring. Bij OmniHealth kunt u in Amsterdam zonder wachttijd terecht voor zowel uw 75+ keuring als voor uw medische keuring voor het rijbewijs. Een medische keuring voor het rijbewijs is verplicht wanneer u een ziekte of beperking heeft die u mogelijk kan belemmeren tijdens het autorijden.

Zowel de 75+ keuring als de medische keuring ten gevolge van ziekte of beperking voeren wij grondig en gedegen uit. Omdat wij zijn aangesloten op Zorgdomein, kunnen wij in de meeste gevallen de bevindingen direct en online naar het CBR sturen. Zo weet u zeker dat uw medische gegevens snel, veilig en vertrouwd bij het CBR aankomen. Zoekt u een CBR keuring in Amsterdam, bent u bij OmniHealth dan ook aan het juiste adres. Het is overigens goed om te vermelden dat een medisch adviseur van het CBR uiteindelijk beslist over uw geschiktheid en niet de keurend arts.

Voordat u gekeurd kunt worden, moet u een Gezondheidsverklaring van het CBR invullen. Deze kunt u op een aantal manieren invullen. U kunt hem invullen via internet op  www.mijncbr.nl

Kunt, of wilt u dat niet? Het is ook mogelijk de gezondheidsverklaring op papier in te vullen. De verklaring kunt u hier aanvragen. U kunt hem tevens bij uw gemeente ophalen.

 Nadat u de Gezondheidsverklaring heeft ingevuld en opgestuurd, ontvangt u van het CBR binnen 4 weken een verwijzing naar de keuringsarts met het bijbehorende keuringsverslag. U bent nu klaar om bij OmniHealth een afspraak te maken. Dat kan eenvoudig via de online agenda op de website. door te bellen naar +31 (0) 20 210 14 31 of te mailen naar info@omnihealth.nl

KEURING

Zet koers naar zekerheid: Uw rijbewijskeuring vandaag geregeld

De arts zal u eerst moeten legitimeren. Neemt u dan ook een geldig legitimatiebewijs mee. Daarna zal de arts samen met u de keuringsformulieren doornemen. Het is van groot belang dat u deze meeneemt, zonder deze formulieren kan de arts u helaas niet helpen. Er staat een unieke code op die noodzakelijk is om uw gegevens aan het CBR te kunnen sturen.

Vervolgens zal de arts uw bloeddruk meten, een oogmeting doen en een kort lichamelijk onderzoek verrichten. Ook zal uw urine worden nagekeken op de aanwezigheid van glucose (suiker). Vervolgens worden alle gegevens ingevoerd en direct via Zorgdomein aan het CBR gestuurd. Het is uiteindelijk het CBR dat een uitspraak doet over uw rijgeschiktheid.

Wat u moet meenemen
voor de rijbewijskeuring

Een geldig legitimatiebewijs

Een medicatie overzicht als u medicijnen gebruikt

De keuringsformulieren

Draagt u een bril of contactlenzen? Dan moet de arts hier de scherpte van weten.

inhoud

Wat kost een rijbewijskeuring

Bij OmniHealth kost een standaard 75+ keuring € 75,-
Een medische keuring ten gevolge van ziekte of beperking is maatwerk, het tarief is echter bijna altijd € 75,-. Mochten er extra onderzoeken nodig zijn, dan zal de arts die tijdig met u bespreken.

Zet vandaag de stap naar veiligheid: 
Plan uw keuring bij OmniHealth

Overige keuringen

Zet vandaag de stap naar veiligheid: Plan uw keuring bij OmniHealth

Naast onze gespecialiseerde Zeevaartkeuring biedt OmniHealth ook een reeks andere essentiële keuringen.
SAB
klanten aan het woord

Echte ervaringen, echte tevredenheid

OmniHealth: uw partner in het zorgen voor uw gezondheid & veiligheid

Maandag – Vrijdag: 09.00 – 17.00

OmniHealth biedt hoogwaardige medische zorg en diensten, gericht op de maritieme en offshore industrie. Met deskundige keuringen, consulten en noodzakelijke vaccinaties staan wij voor u klaar!

Contact

Schipluidenlaan 122,
1062 HE, Amsterdam