Over ons
Meer dan 10+ jaar ervaring
Gecertificeerd Partner
Goede bereikbaarheid

Over OmniHealth

Korte keuringswachttijden bij OmniHealth

Teleconsultatie; óók na kantoortijden en in het weekend

Korte lijnen met laboratoria en specialisten

Zeer goed bereikbaar met
auto / openbaar vervoer

Maak kennis met...

Sven J. Daam, arts

Mijn reis begon als arts bij de Koninklijke Marine, waar zes jaar navigeren door dynamische en soms uitdagende omgevingen mijn vermogen tot flexibiliteit en aanpassingsvermogen vormde. Als marine-arts heb ik de mooiste opleidingen mogen doen, prachtige reizen gemaakt en geweldige taken gehad. Als Search and Rescue arts heb ik regelmatig onder een helikopter gehangen en het moeten doen met de middelen die voorhanden zijn; het zijn ervaringen waar ik nog steeds veel aan heb. Ik vond het een geweldige tijd!

“Going the extra mile’ is niet zomaar een uitdrukking – het is wat mij vormt en wie ik ben. Deze mentaliteit vormt de basis van het succes van OmniHealth en de samenwerking met grote spelers in de olie- en gasindustrie”.
Sven J. Daam Arts OmniHealth

Echt een plek waar ik me thuis voel
Na mijn tijd bij defensie heb ik de huisartsen opleiding gedaan, een mooi vak, maar ik mistte het water, de zee, en de wereld die anders is. Al vrij snel kwam ik terecht in de wereld van de offshore en scheepvaart. Een wereld waarin je elkaar al snel begrijpt als je ervaringen deelt. Een wereld waarin ik me goed voel en met plezier de dag beleef. OmniHealth is dan ook echt een plek waar ik me thuis voel.

Medisch adviseur
Na ruim 10 jaar ervaring in de offshore, ben ik sinds 2020 medisch adviseur voor de NOGEPA. Kennis, ervaring en inzichten van alle kanten bekijken, beleven én ervaren, 
het is werk dat ik met enorm veel plezier doe.

Ik geloof sterk in het creëren van je eigen kansen. Mijn vermogen om voorbij vermeende obstakels te kijken, heeft me gebracht tot waar ik nu sta. Ik kijk er naar uit om u bij OmniHealth te mogen verwelkomen.

OmniHealth

Voor al uw maritieme en offshore keuringen

Wereldwijd erkend en gecertificeerd

Snel keuring te plannen

Medische diensten

Meer dan 10+ jaar ervaring

Zeer goede bereikbaarheid

klanten aan het woord

Echte ervaringen, echte tevredenheid

Vragen? Neem contact op
Ik wil meer weten over de diensten van OmniHealth

Laat hier uw bericht achter. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Liever bellen? Dat kan!

Bel ons gerust : + 31 (0) 20 210 14 31

Keuze voor OmniHealth

Maandag – Vrijdag: 09.00 – 17.00

OmniHealth biedt hoogwaardige medische zorg en diensten, gericht op de maritieme en offshore industrie. Met deskundige keuringen, consulten en noodzakelijke vaccinaties staan wij voor u klaar!

Contact

Schipluidenlaan 122,
1062 HE, Amsterdam