Medische diensten; u kunt vaak nog dezelfde dag terecht, voor telefonische consulten óók in het weekend
Meer dan 10+ jaar ervaring
Gecertificeerd Partner
Goede bereikbaarheid
Medische diensten

Uw gezondheid, onze zorg: ontdek de medische diensten

Ontdek hoogwaardige en direct toegankelijke medische zorg bij OmniHealth. Van consulten tot medicatie en vaccinaties, zonder wachttijd, voor iedereen die verblijft of werkt in Nederland.

Ja, ik wil een consult inplannen!

Hoogwaardige zorg

Van consult tot medicatie

Géén wachtijden

Plan eenvoudig en snel je afspraak in!

Plan direct uw medische consult

Liever bellen?

Korte keuringswachttijden bij OmniHealth

Teleconsultatie; óók na kantoortijden en in het weekend

Korte lijnen met laboratoria en specialisten

Zeer goed bereikbaar met
auto / openbaar vervoer

Medische consulten

Hoogwaardige medische zorg

Uitstekende medische zorg, waar je ook bent. Zowel voor bemanning van schepen als voor personen die kortdurend
in Nederland verblijven bieden wij een uitgebreid scala aan diensten. Hoogwaardige en toegankelijke zorg zonder wachttijd, ook daarvoor moet u bij OmniHealth zijn.
Zo is het bij OmniHealth mogelijk om een medisch consult in te plannen voor uzelf
of voor de bemanning. Dit kan in onze praktijk in Amsterdam of door gebruik te maken
van teleconsultatie. Dankzij ons uitstekende netwerk binnen de zorgsector kunnen
wij daarnaast toegang bieden tot aanvullende diensten zoals bloedonderzoek en beeldvormend onderzoek. Zelfs een bezoek aan de specialist – indien medisch noodzakelijk – behoort tot de mogelijkheden.

Medicatie op recept
Het kan helaas gebeuren: dat er door overmacht dringend een nieuw recept nodig is voor medicatie. Bagage komt niet aan en laat daar nou nét de medicatie inzitten. Of uw verblijf duurt langer dan gepland en u bent door uw medicatie heen. Op die momenten is het goed te weten dat OmniHealth u kan helpen. Bel ons gerust en we bespreken wat er nodig is om veilig en gezond uw verblijf of reis voort te zetten.

Voor scheepsagenten
Vanzelfsprekend is het voor scheepsagenten voor groot belang om een uitgebreid netwerk aan betrouwbare dienstverleners te hebben. OmniHealth is dé partner voor betrouwbare medische zorg. Wij nemen uw medische zorg uit handen; van medisch consult tot medische keuringen. Daarnaast behoren ook vaccinaties en drugs & alcoholtesten tot de mogelijkheden. Bij OmniHealth wordt u snel en kundig geholpen. Vanzelfsprekend is het bij OmniHealth mogelijk om diensten op rekening af te nemen, dit scheelt aanzienlijk in de administratie, zowel voor u als voor de schepen waar u diensten aan levert. Bij OmniHealth is úw zorg ónze kunde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Dé partner voor medische zorg

Snel en kundig geholpen

Betalen op rekening mogelijk

Van consult tot medische keuringen

Zet vandaag de stap naar veiligheid: 
Plan uw keuring bij OmniHealth

Vaccinaties

Bescherm uzelf
en anderen

Bij OmniHealth begrijpen we dat uw werk u naar alle uithoeken van de wereld kan brengen. Onze ervaren medische experts staan klaar om u te helpen bij het beschermen van uw gezondheid, waar uw werk u ook brengt. Of u nu offshore werkt, op internationale zakenreizen gaat of in andere sectoren actief bent, met de juiste vaccinaties kunt u met een gerust hart op pad. Zodat u zich kunt concentreren op uw werk, wetende dat u de nodige voorzorgsmaatregelen hebt genomen om uw gezondheid te beschermen, waar ter wereld u ook bent.

klanten aan het woord

Echte ervaringen, echte tevredenheid

OmniHealth: uw partner in het zorgen voor uw gezondheid & veiligheid

Maandag – Vrijdag: 09.00 – 17.00

OmniHealth biedt hoogwaardige medische zorg en diensten, gericht op de maritieme en offshore industrie. Met deskundige keuringen, consulten en noodzakelijke vaccinaties staan wij voor u klaar!

Contact

Schipluidenlaan 122,
1062 HE, Amsterdam